Het éénjarig bestaan!

Capucijnenstraat 13 VoorzijdeVorig jaar in april en mei hebben de meeste bewoners van Woongroep Lindenkruis het nieuwe pand aan de Capucijnenstraat betrokken.
Wat een vrolijke, gezellige en actief groeiende groep beloofde te worden, werd abrupt onderbroken door een globale vijand, die zich niet liet weerhouden en veel lam legde.
Onze feestelijke opening, onze ideeën over gemeenschappelijke activiteiten, onze plannen voor samen zitten in onze tuin voor een babbel met een glaasje en hapje: al dat werd schoorvoetend terzijde gelegd. De hoop dat het snel voorbijgaat, wordt erg op de proef gesteld, en ook nu nog kan het feest voor de eerste verjaardag niet worden georganiseerd, noch kan er een feestelijke officiële opening doorgaan. (Ofschoon die al wel wordt voorbereid door de diverse instanties)
Toch blijven we positief en zolang we “negatief” zijn, boeken we in kleine stappen vooruitgang, communiceren we digitaal met elkaar, gaan wandelen, leggen een één op één bezoekje af, zien elkaar in de gangen. Zo komt de groep toch langzaam tot leven.
De jaarlijkse algemene ledenvergadering kan ook nog niet worden geagendeerd en ook onze aspirant leden mogen we nog niet uitnodigen. Bovendien ondervinden onze werkgroepjes best wat last, om de communicatie met de leden in goede banen te leiden. Het is een heel proces te leren met elkaar op een goede manier om te gaan. Maar we blijven proberen en willen het oplossen.
Zullen we nu maar focussen op het 2-jarig jubileum?

1 gedachte over “Het éénjarig bestaan!”

  1. Marja Schiks

    We focussen ons op de opening in het najaar en volgend jaar op ons tweejarig bestaan. Het is niet anders. Blijf positief en solidair.
    Met vriendelijke lentegroet,
    Marja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *