Lente

Woongroep Lindenkruis Lente Nieuwsbrief 2022

Lentetuin Lente NieuwsbriefIn deze Lente Nieuwsbrief aandacht voor Corona, Lente en de bestuurswissel in Woongroep Lindenkruis.

Het was een bewogen begin van het jaar. Hadden we gedacht Corona en al zijn gevolgen achter ons te kunnen laten, moesten we toch nog eens opnieuw op de tanden bijten en enkele uitjes of bezoeken uitstellen.

Maar maart bracht dan prachtig weer en ook een voorproefje van de LENTE. De kriebels om de tuin en het balkon met plantjes kleurrijk en vrolijk te maken voelden we allemaal. Het ziet er dan ook gezellig en heel aanlokkelijk uit in onze tuin en op onze balkons.

Het nieuws uit Europa is niet zo vrolijk. Onze gedachten gaan uit naar de mensen in nood in Ukraine. Laten we hopen dat men snel een einde aan de ellende kan maken en met compromissen een groter conflict kan voorkomen.

Ook in de woongroep staan er verandering op de agenda. Het huidige bestuur is bijna aan het einde van haar mandaat gekomen en heeft ervoor gekozen kandidaten uit te nodigen voor een bestuurswissel. Dit zal de laatste Nieuwsbrief van deze secretaris zijn – het was een plezier om iedereen op de hoogte te houden van ons wel en wee.

We bedanken het huidige bestuur van de woongroep Lindenkruis voor een begin te hebben gemaakt met de niet altijd gemakkelijke organisatie van de woongroep en voor de communicatie en samenwerking die met Maasvallei, instanties, gemeente en buurt is opgebouwd. We wensen het nieuwe bestuur een soepele en probleemloze voortzetting van de huidige werkzaamheden en veel succes.

Fijne Paasdagen
Bestuur Woongroep Lindenkruis

4 gedachten over “Lente”

 1. Hopende op een bijeenkomst met alle wachtenden en bewoners
  groet ik jullie en wens jullie sterkte met het zoeken naar nieuwe bestuursleden.
  Een goeie Lente , groet, Tony

 2. Voor iedereen fijne Paasdagen gewenst en een mooie Lentetijd.
  Graag tot ziens op een leuke bijeenkomst met de bewoners en toekomstige bewoners.
  Veel succes met het samenstellen van nieuwe bestuursleden!
  Alvast zonnige groetjes van Josée Schilders

 3. allemaal fijne paasdagen en een mooie zomer toegewenst en succes voor het nieuwe bestuur

  zonnige groet bernadette

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *