Nieuwsbrief Winter

De nieuwsbrief rond de jaarwisseling 2021/2022

Het was een bewogen jaar.
We zijn van de ene golf in de ander gevallen. De 3e Corona golf was nog niet helemaal overwonnen of er kwam een hitte golf op ons af. Deze werd gevolgd door een vloedgolf met veel water ellende. Toen de brokstukken opgeruimd waren, viel men in een golf van euforie – alles kon weer, alles mocht weer, om meteen daarop in de 4e Corona golf te belanden. Het zal een jaarwisseling in mineur worden, we surfen af op de volgende ‘omnikron’ golf.

Ook voor de Woongemeenschap was het een bewogen jaar.
In februari viel het ‘vastelaovond’ feestje in duigen en konden we nadenken over winterstilte. April liet ons even dromen dat het toch nog goed zou komen. Maar met mei en ons 1 jarig bestaan in aantocht, konden we niets anders doen dan een zoom-feestje te organiseren. Juli bracht opnieuw hoop en de bewoners van de woongroep gingen weer samen activiteiten ondernemen. Er werd gewandeld, gebreid, geborduurd, gegeten en koffie gedronken, ook wel een borreltje in de tuin gepakt. Ook is het gelukt met een aantal aspirant leden een gezellig kennismaking avond te arrangeren.

Het hoogtepunt was natuurlijk in oktober de ‘plechtige opening’ van ons pand.

Dat slaagde nog net, voordat de deuren weer dicht moesten. We hebben echter gezien, dat onze gemeenschap draagvlak heeft en er veel potentieel nog even op de plank moet blijven liggen.
De moed en de hoop houden we erin echter en denken nu na over wat er voor volgend jaar op het programma kan komen te staan.

Jammer genoeg moeten we eind december afscheid nemen van een medebewoonster – de roep uit Utrecht werd te luid en ze heeft besloten er terug naar toe te gaan. Maar we kunnen ook meteen een nieuw lid begroeten; Danielle Brouns vindt het heel fijn in onze groep opgenomen te worden. Wij verwelkomen haar – als Corona het toestaat – in januari met een feestje.

Het Bestuur van de Vereniging Woongroep Lindenkruis wenst iedereen een behaaglijk en rustige kerstperiode.
We vertrouwen erop dat 2022 voor iedereen alleen maar beter wordt.

Blijf gezond.

 

3 gedachten over “Nieuwsbrief Winter”

  1. Joyce Uiterwijk Winkel

    Wat een mooi beschreven overzicht van alle belangrijke invloeden op ons dagelijks leven.
    De opening was inderdaad feestelijk.
    Voor iedereen een gelukkig en gezond 2022!

  2. Een buitengewoon bijzondere nieuwsbrief waarin alle belangrijke gebeurtenissen geweldig beschreven worden. Met een compliment en een beste wens voor allen een gelukkig en gezond 2022 gewenst! Jeanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *